Vanliga frågor


Vanliga frågor om shopping hos Bino Of Sweden

Är produkterna på er hemsida äkta?


Ja, alla produkter vi säljer är äkta och kommer direkt från pålitliga leverantörer inom EU. Detta garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Hur snabbt skickas min beställning?


Vi skickar din beställning inom 48 timmar. Leveranser inom EU tar 3-7 dagar och till USA 5-10 dagar. Vi strävar alltid efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt.

Kan jag avboka min beställning?


Ja, du kan avboka din beställning gratis innan den skickas. Om den redan är på väg, vänligen ta emot paketet och kontakta oss för att ordna en retur till vårt kontor i Sverige.

Hur kan jag kontakta er om jag har fler frågor?


Du kan alltid nå oss på info@binoofsweden.com. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa till.

Är det säkert att handla hos er?


Ja, shopping hos oss är säker. Vi använder avancerade säkerhetsteknologier för att skydda dina personuppgifter och din shoppingupplevelse.

Vad kostar frakten?


Vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar. Det tillkommer inga dolda avgifter.

Vart skickas produkterna ifrån?


Alla produkter skickas från våra leverantörer inom EU. Detta garanterar snabba leveranser och produkter av hög kvalitet.

Hur hanteras returer?


Alla returer skickas till vårt kontor i Sverige, vilket gör processen enkel och tydlig för dig som kund.


Finns det fysiska butiker?


Vi säljer enbart online vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud till konkurrenskraftiga priser direkt till ditt hem.

Finns det ett lojalitetsprogram?


Vi utvecklar ett lojalitetsprogram för att belöna våra återkommande kunder. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar!

Kan jag ändra min beställning?


Om du behöver ändra din beställning, kontakta oss så snabbt som möjligt via e-post. Vi är flexibla fram till att beställningen har skickats.

Hur kontaktar jag er?


För bästa service hanterar vi all kundkommunikation via e-post. Detta säkerställer en effektiv hantering och detaljerad historik av vår korrespondens. Önskar du ett telefonsamtal, skicka ditt nummer via e-post så ringer vi upp.