Vanliga frågor

Är produkterna på hemsidan autentiska?

Absolut! Som en stolt certifierad e-handelsbutik garanterar vi äktheten av alla våra produkter. Alla våra varor kommer direkt från välrenommerade leverantörer inom EU, vilka genomgår en strikt verifieringsprocess för att säkerställa att varje artikel inte bara är äkta utan också håller högsta möjliga kvalitet.

Vad är er leveranstid?


Vi förstår vikten av snabb leverans. Därför förbereds din order för leverans inom 48 timmar från beställning. För leveranser inom EU kan du förvänta dig din order inom 3-7 arbetsdagar, och för leveranser till USA inom 5-10 arbetsdagar. Vi är alltid angelägna om att skicka din beställning så snabbt som möjligt, men observera att ibland kan logistiska utmaningar leda till oförutsedda förseningar.

Kan jag annullera min order om jag ångrar mig?

Självklart! Vi vill att du ska känna dig helt trygg med ditt köp. Du kan annullera din order kostnadsfritt innan den har skickats iväg. Om ordern redan är på väg, ber vi dig vänligen att ta emot paketet och kontakta oss direkt på info@binoofsweden.com för att arrangera en retur till vårt kontor i Sverige.

Jag har en fråga som inte besvarades, kan ni hjälpa mig?

Vi finns här för att hjälpa till! Om du inte hittar svaren du söker, tveka inte att kontakta oss via e-post på info@binosweden.com. Vårt team är engagerat i att erbjuda personlig assistans och svarar gärna på alla dina frågor.

Är det säkert att handla hos er?

Din säkerhet och tillit är av yttersta vikt för oss. Som en certifierad e-handelsbutik säkerställer vi en trygg och säker shoppingupplevelse genom att använda de senaste säkerhetsteknologierna.

Vad kostar frakten?

Vi erbjuder FRI FRAKT på alla beställningar, oavsett storlek eller värde. Handla fritt utan att oroa dig för extra kostnader!

Returer och Produktursprung

Alla våra produkter skickas från våra leverantörer inom EU, vilket garanterar hög kvalitet och snabba leveranser. Om du behöver returnera en produkt, sker detta smidigt till vårt kontor i Sverige, där vi hanterar din retur snabbt och effektivt.

Har ni fysiska butiker där jag kan se produkterna?

För närvarande erbjuder vi endast våra produkter online via vår webbplats, binoofsweden.com. Detta gör att vi kan erbjuda ett brett urval av produkter till konkurrenskraftiga priser, med bekvämligheten av shopping från ditt eget hem.

Finns det något lojalitetsprogram för återkommande kunder?

Vi värdesätter våra kunder högt och arbetar för närvarande på att utveckla ett lojalitetsprogram som ska belöna våra återkommande kunder med exklusiva förmåner och erbjudanden. Håll utkik på vår hemsida eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för uppdateringar!

Kan jag ändra min beställning efter att den har lagts?

Om du behöver göra ändringar i din beställning, vänligen kontakta oss så snabbt som möjligt via e-post. Ändringar kan göras fram till att beställningen har skickats.

Har ni ett telefonnummer jag kan nå er på?

För närvarande hanterar vi all kundkommunikation via e-post för din och vår säkerhet. Detta säkerställer att vi kan hålla en detaljerad historik av vår korrespondens och erbjuda den mest effektiva servicen. Om du föredrar ett telefonsamtal, är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till oss med din förfrågan och ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så snart som möjligt.