Shipping policy

Leverans till Danmark, Tyskland och övriga EU

Vi strävar efter att leverera era produkter säkert, effektivt och enkelt över hela Europa. Observera att fraktkostnaden kan variera beroende på orderns vikt och destination.

Leveranspolicy

Våra standard leveranstider inom EU är 3-5 arbetsdagar, medan leveranser till USA vanligtvis tar 5-10 arbetsdagar. Vi ser till att paketen är klara och skickade inom 48 timmar efter beställningen. Vänligen notera att beställningar som görs under helger kommer att skickas tidigast påföljande måndag. Trots vårt engagemang för att upprätthålla dessa leveranstider kan det ibland uppstå förseningar på grund av logistiska problem. Vid leveranser utanför EU kan tullavgifter och andra avgifter tillkomma beroende på reglerna i destinationslandet. För mer information rekommenderar vi att du kontaktar ditt lokala tullkontor.

Returkostnader

Frakt- och returkostnader bekostas av kunden, om inte objektet är skadat eller har något förekommande fel. För mer information om våra returpriser, besök https://expresseasy.se/price_package.

Observera att för outhämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift motsvarande produktens hela värde samt en kostnaden för att återigen skicka produkten. Vi uppmanar därför våra kunder att alltid hämta ut sina paket i tid för att undvika dessa extra kostnader.